8.4.2015

KAJAANIN KESÄTEATTERIN TÄMÄNKESÄINEN MUSIIKKINÄYTELMÄ TUO TEPPANAKESKUKSEN PIHALLE ELLA JA KAVERIT


Kajaanin Harrastajateatteri tuottaa kesällä 2015 Timo Parvelan käsikirjoittaman koko perheen musiikkinäytelmän Ella ja Paterock. Alunperin Ella ja kaverit -kirjasarjan yhdeksäntenä osana 2000-luvun alussa julkaistu kirja on kirjailijan itsensä näyttämölle dramatisoima. Pentti Rasinkankaan säveltämä teos tuo Teppanakeskuksen pihalle Parvelan luoman herkullisen maailman tokaluokkalaisen Ellan ja kavereiden näkövinkkelistä.Teoksessa kertolaskujen haastavuuteen turhautunut Pate keksii nerokkaan idean välttää turha koulunpenkillä istuskelu ryhtymällä rockmuusikoksi. Aloittelevan artistin ura ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen vaikka taustajoukkona onkin seurue muusikoiksi ja tarvittaessa vaikka harvinaisiksi eläimiksi heittäytyviä tokaluokkalaisia. Kuinka saada Paten lupaava rockura nousuun vaikka kiitorataa hiekottaakin stressaantunut opettaja, mekkalaa sietämätön isännöitsijä, alati ulvovat koirat, vähän yksinkertainen lehtireportteri sekä järjestystä hajottava poliisikaksikko?

Tanssia, laulua ja huumoria sisältävä koko perheen musiikkinäytelmä riemastuttaa Teppanakeskuksen pihalla kuukauden ajan sunnuntaista 5.7. alkaen. Esitykset jatkuvat 4.8. saakka.

Esityksen ohjaa Karoliina Kuvaja. Musiikin sovituksesta ja orkesterin johdosta vastaa Juho Hannikainen. Teoksen koreografina toimii Hanna Haverinen. Pukusuunnittelusta vastaavat Maria Tolonen ja Anna Riski.

Tämä Kajaanin Harrastajateatterin seuraava ensi-ilta etsii nyt työryhmää. Lavalle kaivataan niin laulutaitoisia esiintyjiä, tanssijoita kuin muusikoitakin. Myös lavan taakse kaivataan harrastajia esimerkiksi lavastuksen ja puvustuksen toteutukseen. Valintatilaisuus järjestetään Generaattorilla sunnuntaina 19.4. klo 12-15.

Lisätiedot:

Karoliina Kuvaja, p. 0503437518, karoliina.kuvaja@gmail.com