20.4.2015

KESÄTEATTERIMUSIKAALIIN ESIINTYJÄKSI?

Kajaanin Harrastajateatteri hakee ensi kesän esitykseen Ella ja Paterock esiintyjiä.

Erityisesti näyttämölle kaivataan 10-15-vuotiaita poikia sekä nuoria aikuisia (2 naista + 2 miestä). Laulu- ja tanssitaito ovat plussaa. Lisäksi haetaan yhtä sointusoittajaa (kitaristi tai pianisti).

Kesäteatterin tekeminen Kajaanin Harrastajateatterilla on sukellus teatterin maailmaan. Kesäteatterissa on mahdollista päästä kokeilemaan siipiään esiintyjyyden, tanssin ja laulun osa-alueilla tai syventää entisestään teatteriharrastusta. Tiiviissä kesäteatterikaudessa valmistetaan ammattitaitoisten ohjaajien johdolla esitys, joka on ryhmänsä näköinen. Harjoituskaudella esiintyjät saavat koulutusta teatteriesiintymisen eri osa-alueilla. Erikoisuutena tänä kesänä on myös musiikkiteatterin ammattilaisten Heikki Mäkäräinen, Jermo Grundströmin ja Jyri Nummisen musikaaliworkshop.

Letkeää meininkiä musiikin ja teatterin parissa! Hauskanpitoa auringon alla! Uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia!Esityksessä kertolaskujen haastavuuteen turhautunut Pate keksii nerokkaan idean välttää turha koulunpenkillä istuskelu ryhtymällä rockmuusikoksi. Aloittelevan artistin ura ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen vaikka taustajoukkona onkin seurue muusikoiksi ja tarvittaessa vaikka harvinaisiksi eläimiksi heittäytyviä tokaluokkalaisia. Kuinka saada Paten lupaava rockura nousuun vaikka kiitorataa hiekottaakin stressaantunut opettaja, mekkalaa sietämätön isännöitsijä, alati ulvovat koirat, vähän yksinkertainen lehtireportteri sekä järjestystä hajottava poliisikaksikko?

Esityksen harjoitukset alkavat toukokuun lopussa. Tanssia, laulua ja hauskanpitoa sisältävä koko perheen musikaali riemastuttaa Teppanakeskuksen pihalla kuukauden ajan sunnuntaista 5.7. alkaen. Esitykset jatkuvat 4.8. saakka.

Esityksen ohjaa Karoliina Kuvaja. Musiikin sovituksesta ja orkesterin johdosta vastaa Juho Hannikainen. Teoksen koreografina toimii Hanna Haverinen. Pukusuunnittelusta vastaavat Maria Tolonen ja Anna Riski.


Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä esityksen ohjaajaan mahdollisimman pian:

Karoliina Kuvaja, p. 0503437518, karoliina.kuvaja@gmail