19.5.2015

Generaattorin ja Kajaanin Runoviikon yhteisten Lyhytteatterifestivaalien esiintyjät valittu


Vaarakollektiivi teki lyhytteatterifestivaalien esikarsinnan ja hakijoiden joukosta festivaaleille valikoitui kuusi esitystä. Lyhytteatterifestivaaleja vietetään lauantaina 4.7. klo 13.00 alkaen Generaattorilla.

Viisi Lahden kansanopiston Teatteri II –linjan  opiskelijaa osallistuu festivaaleille esityksellä Rötöstelijät – tarina vaikeuksista, esityksen on ohjannut Ola Blick. Helsinkiläinen Kosunen company osallistuu festivaaleille yhden naisen esityksellä An awkward triathlon 2015. Helsinkiläisten Minea Långin ja Wenla Braxin esitys Femme fatale, vammanen fetale, olo kuin filee suikaleella on esitys joka pyrkii vain olemaan, pysymään pystyssä ja pitämään tukan pois silmiltä.

Jussi Lankosken ohjaama estys Tiikeri – väkivaltainen esitys väkivallasta on kuunnelma, monologi ja videoinstallaatio Delhiläisessä eläintarhassa tapahtuneesta kuolemantapauksesta. Seija Mustanevan ja työryhmän esityksen MITÄ ALETTAS aihe on perhesurmat ja lasten pahoinpitely. Salla-Maria Orvasto osallistuu festivaaleille musiikkiteatterimonologilla Ruuhkavuodet.

Lyhytteatterifestivaalit järjestetään viidettä kertaa.