30.6.2015

Ella ja Paterock -esityksen tiedoteTiedote 30.6.2015                          

KAJAANIN HARRASTAJATEATTERIN ELLA JA PATEROCK VALLOITTAA TEPPANAKESKUKSEN PIHAN


Ella ja kaverit riemastuttavat tänä kesänä Teppanakeskuksen pihalla koko perheen vauhdikkaassa musikaalissa Ella ja Paterock maanantaista 6.7. alkaen.

Pate on jäämässä luokalle, koska ei osaa kertotaulua, vaikka kaikki muut tokaluokkalaiset osaavat. Mutta rokkitähden ei tarvitse osata, sillä hänellä on sitä varten manageri. Näin alkaa Paten tie kohti kuuluisuutta. Yhdessä Ella ja kaverit perustavat bändin, joka ratkaisee kaikki ongelmat. Mutta miksi opettaja on koko ajan niin hermostunut? Minne rokkitähti Elviira on kadonnut? Ja kuka on se salaperäinen parrakas merimies, joka sattuu aina paikalle, kun ongelma on suurin? 

Ella ja Paterock on mukaansatempaava, värikäs, hauska ja duurissa soiva koko perheen musikaali, joka sopii myös perheen pienimmille.

Näyttämöllä nähdään tänä kesänä suuri joukko teatterinäyttämön ensikertalaisia, joista vain muutama on aiemmin esiintynyt Harrastajateatterin tuotannoissa. 9–22 -vuotiaat uudet Harrastajateatterin jäsenet valloittavat näyttämön ja muuttavat Teppanakeskuksen pihan rokkaavaksi kesäfestivaaliksi.

Pentti Rasinkankaan säveltämän musiikin on sovittanut kolmihenkiselle orkesterille Juho Hannikainen. Kalastajamajastaan näyttämön tapahtumia musiikillisesti ryydittävät Samppa Heikkinen bassollaan, Jari Karjalainen kitarallaan ja Tuomas Karlsson rummuillaan.Esityksen on ohjannut Karoliina Kuvaja. Koreografioista vastaa Hanna Haverinen. Pukusuunnittelun on tehnyt Anna Riski ja Maria Tolonen. Näyttämökuvaa ja lavastusta ovat suunnitelleet Riski, Tolonen sekä Iinu Torniainen. Erityistä opastusta näyttelijät ovat saaneet musikaaliesiintymiseen musiikkiteatterin ammattilaisilta Heikki Mäkäräiseltä ja Jyri Nummiselta.

Ensi-ilta maanantaina 6.7. klo 18.00 Teppanakeskuksen pihalla. Muut esitykset 8.7.-4.8. Liput ennakkoon Kajaani Infosta sekä osoitteesta www.lippu.fi. Lipunmyynti aukeaa esityspaikalla tuntia ennen esitystä.

Teppanakeskus on Kainuun Nuotta Ry:n isännöimä vanha puukoulu linnanraunioiden kupeessa. Kesäteatterille on kylttiopastus vanhaa ja uutta siltaa pitkin. Autot voi ajaa suoraan Teppanakeskuksen pihaan tai Pöllyvaaran parkkipaikalle. Paikalle löytää näppärästi myös kävellen vanhaa siltaa pitkin.

Ella ja Paterock on sosiaalisessa mediassa! Seuraa instagramissa #ellajapate tai klikkaa itsesi Facebookin tapahtumaan "Ella ja Paterock - koko perheen musikaali" ja seuraa kesäteatteriesityksen valmistumista!www.kajaaninharrastajateatteri.fi

Lisätiedot Karoliina Kuvaja, p. 050 343 7518, karoliina.kuvaja@gmail.com