5.6.2017

Lyhytteatterifestivaalien täydennyshaku käynnissä alkaen 5.6.2017

Kajaanin Runoviikolla järjestetään jälleen kerran Lyhytteatterifestivaalit lauantaina 8.7.2017 klo 13.00. Festivaaleille haetaan vielä ohjelmistoa, tilaa on 2-4 lyhyelle esitykselle. Festivaaleille haetaan uusia, rohkeita ja mielenkiintoisia esityksiä. Aikaisempina vuosina esitykset ovat vaihdelleet sirkuksesta sanattomiin monologeihin, pertsasta avant-gardeen ja kaikkeen siltä väliltä.

Festivaaleille voi hakea mikä tahansa harrastaja-, opiskelija- tai ammattilaisesitys. Teos saa olla maksimissaan 30 minuuttia pitkä. Esiraati valitsee festivaaleille hakevien teosten joukosta 5-7 esitystä varsinaiseen katselmukseen. Esikarsinta suoritetaan joko tallenteen tai vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Katselmukseen valitut ryhmät saavat kukin 200 euron matkakorvauksen festivaaliin osallistumisesta.

Lyhytteatterifestivaaleille valitut esitykset esitetään Generaattori-näyttämöllä lauantaina 8. heinäkuuta klo 13 alkaen. Ryhmät saavat palautteen ammattilaisraadilta, joka jakaa valitsemalleen ryhmälle tai ryhmille 500 euron kannustusrahan.

Hakea voi postitse tai sähköpostitse lähetetyllä vapaamuotoisella hakemuksella. Mahdolliset tallenteet tulee toimittaa joko dvd-levyllä tai muistitikulla. Sähköpostitse toimitetuissa hakemuksissa mahdolliseen tallenteeseen tulee olla asianmukainen linkki. Dvd-levyjä tai muistitikkuja ei palauteta.

Täydennyshaku loppuu heti kun esivalitsijaraati on saanut sopivaksi katsomansa määrän hakemuksia. Haun päättymisestä ilmoitetaan kulttuuriosuuskunta G-voiman nettisivuilla.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kaikkiin kysymyksiin vastaa Juho Hannikainen, 0440 626 061 / kajaaningeneraattori@gmail.com.

Lisää tietoa ja festivaalin säännöt löytyvät tästä osoiteesta:
http://www.g-voima.fi/p/lyhytteatterifestivaalit.html