13.11.2019

Generaattorin pikkujoulukausi on kulttuurin ystävän paras paketti

Generaattori on täynnä tapahtumia koko loppuvuoden ajan. Pikkujoulukausi on jo käynnissä, ja tarjolla on niin teatteria, taikaa, suurenmoisia show-numeroita kuin perinteiset joulumarkkinatkin. Kaikki esityspäivät löydät Generaattorin esityskalenterista.


Kajaanin Harrastajateatterin Ei niin Hiljainen kansa sijoittuu Suomussalmelle koulujen päättäjäispäivään. Nuori kaihoisa Mari päättää juhlia kesän ensimmäistä päivää tietämättä, että se on kaikkien hänen ystäviensä viimeinen päivä. Esitys on sekoitus shakespearelaista romantiikkaa, tragediaa ja mystisyyttä, ja lopussa Mari kohtaa elämänsä suurimmat pelkonsa.
Vuoden 2020 Mikkelin Työväen Näyttämöpäiville valitun esityksen ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet Elias Keränen ja Sami Sainio. Esityskausi 2.11. -27.12.

Kajaanin Harrastajateatterin mummonelikko Svengaavat dosetit puolestaan tarjoaa Eteisvärinää. Mummot laulavat ja kutovat oikein ja nurin vanhoja hittejä ja kireitä silmukoita rehellisyydestä, digitaalisuudesta, kuolemasta ja rakkaudesta. Ensi-ilta on 21.11., muut esitykset 24. ja 26.11. sekä 3.12.

Lisätiedot ja lippuvarausohjeet Kajaanin Harrastajateatterin kotisivuilta.Ennennäkemätön show on luvassa 22. ja 23-11., kun Jere Sivonen tuo Generaattorille Tähtien illan, joka on Sivosen 5-vuotis taiteilijajuhla-show. Jere Sivonen on kajaanilaislähtöinen drag-artisti, joka on kajaanilaisille tuttu mm. tämän vuoden Tanssii Tavisten Kanssa -kilpailusta.


Tähtien ilta tuo Generaattorin estradille viisikymmentä kaikkien aikojen rakastetuinta tähteä meiltä ja maailmalta, aina Anneli Saaristosta Almaan, ja Whitney Houstonista Britney Spearsiin. Lavalla nähdään myös viisi Kajaani Dancen upeaa tanssijaa.

Tästä illasta ei tule kimallusta eikä vauhtia puuttumaan!
Liput 22€. Esityksen kesto noin 2h, sisältäen väliajan.
Liput täältä.
Generaattorin perinteinen Joulutori järjestetään 14.-15.12. Ovet ovat avoinna lauantaina klo 10-15 ja sunnuntaina klo 10-14. Luvassa on mm. kainuulaisia käsitöitä, pienimuotoista ohjelmaa ja tietenkin hurmaavaa toritunnelmaa! Kahvio palvelee koko tapahtuman ajan.

Joulutorin kanssa yhtäaikaa järjestetään lauantaina 14.12. toista kertaa lasten tapahtuma Tonttujen joulupiha Raatihuoneen sisäpihalla. Tarkempia lisätietoja tapahtumasta tulossa myöhemmin.Pete Poskiparta on mentalisti, taikuri ja koomikko - Kaikki samassa paketissa! Mentalisti 3.0 on Pete Poskiparran 30-vuotisen esiintyjäuran juhlashow, joka kiertää Suomea koko syksyn 2019. Generaattorilla show nähdään 20.12. klo 19 (Huom! K-12)
Lisätietoja täältä, liput lippu.fi.
Pikkujoulukauteemme mahtuu myös Routa Companyn Tanssillinen iltama 4.12., sekä Kajaanin Kaupunginteatterin Fundamentalistin esitykset.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!