12.11.2019

Routa Companyn loppuvuodessa demo-esitys ja Tanssillinen iltama

C.R.E.A.M. -demo


Oulussa ja Suomessa ylipäänsä on paljon katutanssin harrastajia mutta väylät ammattimaiseen työskentelyyn ovat harvassa. C.R.E.A.M. -projektissa luotiin alusta katutanssijoiden työskentelylle koreografisin menetelmin ammattilaisten ohjauksessa. Syntynyttä esitysdemoa rakennettiin tarkoituksella teatteritilan ulkopuolelle, sillä katutanssin ydin on nimenomaan sen sosiaalisuudessa.

Tanssijat ovat työstäneet ohjauksessa erilaisia koreografisia konsepteja ja tehtäviä. Näiden tarkoituksena on ollut pienimuotoisen taiteellisen prosessin ohella kehittää tanssijantyöllisiä valmiuksia ja harjoittaa esiintyjien omaa koreografista mieltä. Marraskuisen illan aikana klubitila muuttui näyttämöksi, jolla esiintyjät harjoittelivat taiteilijuutta tositoimissa. Vuosi myöhemmin teos on lämmitetty Kajaanin yleisölle ja tänään näyttämötila ja jamit sulautuvat yhteen. Teos alkaa yhteisellä jamisessiolla, johon voi halutessaan osallistua seuraamalla tai tanssimalla mukana.

Vain yksi esitys Kajaanin Generaattorilla sunnuntaina 17.11.2019 klo 18.00. Esityksen kesto on n. 1h 15 min.

Liput 5€ sis. pientä purtavaa. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.
Lippuvaraukset info@routacompany.fi tai 044 055 6977
Lippuja myös ovelta puoli tuntia ennen esitystä.
Maksut mieluiten pankkikortilla.


Tanssillinen iltama: 

Tanssivat kahvit - avoimet ovet & Valo minusta -lyhytteos


Joulukuussa 4.12. klo 18 Generaattorilla vietetään rentoa ja viihtyisää tanssillista iltamaa kahvitellen ja nauttien Roudan syksyn tanssisatokaudesta. Paikan päälle ovat tervetulleita niin Roudan ystävät ja tutut kuin kaikki uudet katsojat! Illan aikana nähdään Roudan eläkeläisten tanssivan ryhmän demonstraatio Tanssivat kahvit, sekä tämän syksyn Kekristä tutun ”Valo minusta” -lyhytteoksen näyttämöversio.


Tanssivissa kahveissa yleisöllä on mahdollisuus kokea ja kuulla miten koreografiaa voi rakentaa, mistä liike voi kertoa ja mitä tanssija ehkä ajattelee tanssiessaan. Esiintyjinä eläkeläisten ryhmä sekä Roudan omat tanssijat. Illan toinen elämys, “Valo minusta” -niminen esitys, taas on kuin pieni onnellisen melankolinen räntäkarnevaali marraskuisessa pohjolassa, joka juhlistaa yhteisöllisyyttä ja valoa. Työryhmä haluaa luoda olevaksi juuri niitä asioita, joita pimenevässä vuodenajassa eniten kaipaamme. Koreografia on Laura Koistisen, visuaalinen suunnittelu Koistisen ja Tuomas Laitisen, tekninen toteutus Laitisen käsialaa. Tanssijoina nähdään Roudasta tutut Miro Puranen, Satu Rinnetmäki ja Laura Koistinen.


Tanssillinen iltama sopii ihan kaikenikäisille! Kesto n. 90 min. Liput 5 e / hlö (alle 10-vuotiaat ilmaiseksi). Kahvi- ja teetarjoilu sisältyy lipun hintaan.

Lippuvaraukset 044 055 6977 tai info@routacompany.fi
Lisätietoja ja Roudan kaikki kuulumiset täältä.