26.5.2020

Kevät on peruttu?

“Kevät on peruttu” on tämän kummallisen kevään synnyttämä, nuorille suunnattu vuorovaikutteinen projekti. Se kutsuu nuoret (ja miksei vaikka vähän vanhemmatkin) lähettämään viestejä ja tarinoita siitä, mitä heille kuuluu juuri nyt. Kertomaan millaista on tänä poikkeuksellisena keväänä, miten aika kuluu ja mitä mielessä pyörii.
Viestejä voi lähettää kuka vain ja niiden muoto on vapaa: ne voivat olla kaikkea tekstiviesteistä pitkiin kertomuksiin, ääniviestejä, runoja, proosaa tai biisejä. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti. Lähettäjien nimet ja muut tiedot pysyvät salassa. Viestejä voi lähettää sähköpostilla, nettisivujen verkkolomakkeella tai sms / Whatsapp-viestillä numeroon 044 7100 792.

Kevät on peruttu -projektin taustavoimina toimivat Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin nuorisopalvelut yhdessä Vaara-kollektiivin, Kainuun Lasten- ja Nuortenkulttuurikeskus Kultturan ja Kajaanin Harrastajateatterin kanssa.
Projektin kasvona toimii Kajaanin harrastajateatterin Petja Korkkonen, joka jakaa nuorten viestejä YouTubessa julkaistuissa videoissa. Kolme jaksoa on jo ulkona ja uusi ilmestyy joka viikko. Klikkaa katsomaan, tutustumaan ja osallistumaan: