Generaattori-näyttämö

Kulttuuriosuuskunta G-voima hallinnoi Kajaanin keskustassa sijaitsevaa Generaattori-näyttämöä. Generaattori-näyttämö soveltuu niin teatteri- kuin tanssiesityksiin sekä erilaisten tapahtumien, seminaarien ja juhlien pitopaikaksi. Generaattorilta löytyvät myös G-voiman, Kajaanin Harrastajateatterin ja Routa-ryhmän toimistot.

Generaattori tuottaa vuosittain 5-10 teatteri- ja tanssiensi-iltaa, vierailuesityksiä, residenssitoimintaa, tapahtumia, koulutusta, konsertteja ja keskustelutilaisuuksia. Noin 300 neliön mustassa laatikossa ei ole kiinteää katsomoa, joten tila soveltuu erinomaisesti myös yksityiskäyttöön esimerkiksi erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Vuokrahinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Jos olet kiinnostunut tilan vuokraamisesta esitys- tai muuhun käyttöön ota yhteyttä G-voiman toimistoon kajaaningeneraattori@gmail.com.


Generaattori-näyttämöllä on järjestetty esitystoiminnan ohessa mm. konsertteja, syntymäpäiväjuhlia ja häitä. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa juhla- tai esityskäyttöön. Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana.