Kaikukortti

Haluatko tulla teatteriin, mutta lippujen hinta on este? 
Nyt on mahdollista päästä Kaikukortilla maksutta sisään.

Generaattori-näyttämön yhteisöt Kulttuuriosuuskuta G-voima, Vaara-kollektiivi sekä Routa ovat mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi. Lisäksi voit hankkia maksuttoman pääsylipun alle 16-vuotiaalle perheeseesi kuuluvalle lapselle samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. 

Kaikukortilla on mahdollista hankkia maksuttomia pääsylippuja Routa-ryhmän sekä Vaara-kollektiivin esityksiin. Vierailuesityksiimme ei ole saatavilla lippuja Kaikukortilla.

Lippuvaraukset tapahtuvat yhteisöjen omia kanavia pitkin. Esityskohtaiset lisätiedot www.routacompany.fi sekä www.vaarakollektiivi.fi 

Mainitsethan lippua varatessasi tai ostaessasi oman Kaikukorttisi numeron.

Kaikukortti on tarkoitettu Kainuun Kaikukortti-verkostossa mukana olevien sosiaali- ja terveysalan yhteisöjen asiakkaille, jotka kokevat olevansa taloudellisesti tiukassa tilanteessa. Lisätietoja Kaikukortista www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.


Kainuun Kaikukortti-kokeilussa on Generaattori-näyttämön yhteisöjen lisäksi mukana yli kymmenen kainuulaista kulttuurikohdetta, Kainuun kuntien tuottamat kulttuuritapahtumat sekä kuusi kainuulaista kansalaisopistoa.